Březen 2014

Discography

18. března 2014 v 12:57 | © dailyselena
Kiss and Tell (2009) - Kiss & Tell, I Won't Apologize, Falling Down, I Promise You, Crush, Naturally, The Way I Loved You, More, As a Blonde, I Don't Miss You at All, Stop & Erase, I Got U, Tell Me Something I Don't Know

A Year Without Rain (2010) - Round & Round, A Year Without Rain, Rock God, Off the Chain, Summer's Not Hot, Intuition, Spotlight, Ghost of You, Sick of You, Live Like There's Not Tomorrow

When the Sun Goes Down (2011) - Love You Like a Love Song, Bang Bang Bang, Who Says, We Own the Night, Hit the Lights, Whiplash, When the Sun Goes Down, My Dilemma, That's More Like It, Outlaw, Middle of Nowhere

Stars Dance (2013) - Birthday, Slow Down, Stars Dance, Like a Champion, Come and Get It, Forget Forever, Save the Day, B.E.A.T., Write Your Name, Undercover, Love Will Remember, Nobody Does It Like You, Music Feels Better, Lover In Me, I Like it That Way, Sad Serenade

For You (2014) - The Heart Want It Wants

Filmography

18. března 2014 v 12:13 | © dailyselena

SERIES:

♦ Brain Zapped (2006) - Emily Grace Gracia (zatím nedostupné)
Sonny With a Chance (2009) - Selena Gomez
So Random (2011) - Selena Gomez & The Scenes

MOVIES:

Ramona and Beezus (2010) - Beezus Quimby
Monte Carlo (2011) - Grace Bennett/Cordelia Winthrop-Scott
Hotel Transylvania (2012) - Mavis (dabing)
Girl Rising (2013) - Narrator, volunteer
Searching (2013) - Selena Gomez
Behaving Badly (2014) - Nina Pennington
Unity (2014) - Narrator, volunteer
Hotel Transylvania (2015) - Mavis (dabing)

Biography

18. března 2014 v 11:22 | © dailyselena
Selena Marie Gomez se narodila 22. července 1992 ve městě Grand Praire ve státě Texas, USA. Selena je ameriká zpěvačka, herečka, módní návrhářka, která má i svojí vlastní módní značku Dream Out Loud, a dále potom i textařka. Narodila se bývalé divadelní herečce Mandy Teefey, která byla původem z Taliánska a Richardovi Joel Gómez, který pravděpodobně pochází z Mexika. Její rodiče se rozvedli, když ji bylo pouhých pět let. Její matka si brzo potom vzala Briana Teefeyho. Selena není jedináček, má mladší sestru Gracie. Ohledně studia, Selena odmaturovala a ukončila střední školu v roce 2010, na vysokou školu podle všech informací Selena nenastoupila a ani to v budoucnosti nemá v plánu.

Svoji hereckou kariéru odstartovala už velmi malinká, když si zahrála v seriálu Barney & Friends, kde hrala malou holčičku Giannu. Tady se například seznámila se zpěvačkou a herečkou Demi Lovato. Chvilku po-té se objevila ve filmu Spi Kids 3D, a nebo v seriálu Brain Zapped. Celý její život, dá se říct, změnil roku 2004, když jela na kasting Disney Channel, a jak jistě víte, dostala hlavní roli Alex Russo v seriálu Wizard of Waverly Place, který ji proslavil úplně po celém světě. Dále ještě dostala roli v seriálu Hannah Montana, a nebo The Suite Life of Zack and Cody, ale to byli pouze menší role na pár lidí. Od té doby začala Selena dostávat další a další nabídky na hlavní role ve filmech, objevila se například ve filmu Another Cindrella Story, Princess Protection Program, kde se opět setkala s Demi Lovato. Mezi její nejnovější filmy patří Spring Breakers, kde si zahrála s herečkou Vanessou Hudgens, a nebo Ashley Benson. Dále natočila film the Getaway, Behaving Badly nebo Rudderless a mnoho dalších!

K její zpěvecké kariéře, ta začala o něco později a to konkrétně v roce 2009, kdy Selena vydala své první album společně se skupinou The Scenes, album se nazývá Kiss and Tell. Její druhé album má název A Year Without Rain, třetí When The Sun Goes Down, čtvrté Stars Dance, z kterého pocházejí jedny z největších hitů, jako například Slow Down, a nebo Come and Get It. V roce 2013-2014 uspořádala své prvné celosvětové turné, které neslo název právě po čtvrtém albu Stars Dance World Tour. V tomto roce 2014 Selena plánuje vydat již své páté album a prozradila, že nese název For You a už z něj vyšla i první píseň i s klipem, která má název The Heart Wants What It Want, kde Selena veřejně promluvila o jejím nešťastném vztahu s Justinem Bieberem.

Selena například spolupracuje s organizací UNICEF a má taky svoji vlasní módní značku Dream out Lou, kde každou sezónu vydává nové oblečení, boty a doplňky, které si sama navrhuje. Dále taky spolupracovala a pořád spolupracuje se společností Adidas Neo, a nebo Nicole by OPI, kde má svoji vlastní kolekci láku nejrůznějších barev.

SELENA GOMEZ

18. března 2014 v 11:18 | © dailyselena
Biography » Životopis Seleny Gomez
Filmography » Všechny filmy a seriály, ve kterých hrála
Discography » Seznam jejich albumů a písní
Tattoos » Tetování, které se nechala udělat
Boyfriends » Její patrneři
Hot News » Všechny novinky a informace ohledně Seleny
Miscellaneous » Fotky z Instagramu, Twitteru...